Prof. Şentop’un Ziyareti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop Vakfımızı ziyaret ederek Kurucu Başkanımız Hasan Gümüş ile bir araya geldi. Anayasa Platformu’nun üçüncüsünü düzenlediği ‘Anayasa Vatandaş Toplantıları’ için 05 Şubat 2012 günü Edirne’ye gelen anayasa hukukçusu Prof. Şentop, programının ardından Edirne Mimar Sinan Vakfı Balkan Kültür Merkezi’nde Hasan Gümüş’ü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Gümüş ile eskiye dayalı dostlukları olduğunu belirten Şentop, yeni ve sivil bir anayasa için katılımcı ve uzlaşmacı bir ruhla sivil toplumla birlikte hareket etmeye çalıştıklarını kaydetti. Hasan Gümüş de kaliteli ve gayretli bir akademisyen ve siyasetçi olarak tanıdığı Şentop’u yakın bir tarihte Edirne’de ağırlamak istediklerini belirterek kendisine çalışmalarında başarılar diledi.