Vakiflar Bölge Müdürünün Ziyareti

Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Hayati Binler Vakfımızı ziyaret etti. 14 Şubat 2012 günü Balkan Kültür Merkezinde gerçekleşen ve Vakfımız mütevelli heyet üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Binler, Hasan Gümüş ile görüştü. 2012 yılı Vakıflar Haftasının  Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından “Balkan Vakıfları” temasıyla kutlanacağını, bu vesileyle bu ziyareti yaptıklarını belirten Binler, Edirne Mimar Sinan Vakfından kutlamalarla ilgili destek beklediklerini söyledi. Binler “Edirne Mimar Sinan Vakfının bir tabela vakfı olmadığını, bölgemize ve Balkanlara yönelik somut çalışmaları ve hizmetleri olduğunu biliyoruz. Bu yıl ki kutlamalara ciddi bir şekilde katılacağına inanıyoruz.” dedi. Edirne’nin tarihi ve coğrafi konumu itibariyle Balkan Vakıflarının da merkezi olduğunu belirten Hasan Gümüş, Edirne Mimar Sinan Vakfı olarak uluslararası nitelikte bir programla kutlamalarda yer alacaklarını kaydetti. Binler ziyaretin sonunda, ufuk açıcı ve heyecan verici görüşmeden dolayı Hasan Gümüş’e teşekkür ederek Vakfımızdan ayrıldı.