Iş Adami Mimar Murat Yilmaz Vakfimizi Ziyaret Etti

Trakya Üniversitesi’nde öğrencilik yıllarında Vakfımız misafirhanelerinde kalan iş adamı Mimar Murat Yılmaz Vakfımızı ziyaret etti.

Balkan Kültür Merkezi, Güldeste Çocuk Yuvası ve Güldeste yurdunun inşasında öncülük yapan ve maddi destek sağlayan Murat Yılmaz Vakfımız tesislerini gezdi.

Ayrıca Vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş ile görüş alış verişinde bulundu. Murat Yılmaz Vakıf tesislerini çok beğendiğini ancak yapılanların yeterli olmadığını, yapılacak hayırlı işlerde her zaman Vakfımızın yanında olduğunu belirtti.

Hasan Gümüş de Murat Yılmaz’a yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.