Makedonya Devlet Bakani Nezir Vakfimizi Ziyaret Etti

Makedonya Türk Demokratik Partisi milletvekili ve Devlet Bakanı Hadi Nezir Vakfımızı ziyaret etti. Kırklareli İnsani Değerleri Yaşatma Derneği’nin (Kidyad) davetlisi olarak beraberinde Makedonya’nın Gostivar şehrinde bulunan Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Gülcahit Emin ile birlikte Türkiye’ye gelen bakan Nezir’i Vakfımız ve dernek yetkilileri karşıladı. 5 Kasım 2010 Cuma günü Balkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Vakfımız geçtiğimiz ağustos ayında Makedonya’da ramazan münasebetiyle gerçekleştirdiği programlarda Bakan Nezir ve yetkililerle de bir araya gelmişti.