Müezzinoğlu’ndan Vakfimiza Ziyaret

Ak Parti Edirne birinci sıra milletvekili adayı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Vakfımızı ziyaret etti. 14 Nisan 2011 Perşembe akşamı Edirne Mimar Sinan Vakfı Balkan Kültür Merkezinde gerçekleşen ziyarete Ak Parti Edirne İl Başkanı Av. Müjdat Kahve, ikinci sıra adayı Tuna Bekleviç ve partililer katıldı. Vakfımız mütevelli heyet üyeleri ve mensuplarının hazır bulunduğu ziyarette Müezzinoğlu, ilk ziyaretlerinden birini Vakfımıza yaptığını belirterek Mimar Sinan Vakfında kendisini evinde gibi rahat hissettiğini söyledi. Müezzinoğlu ziyaret esnasında Vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş ile görüş alışverişinde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la lise yıllarına dayalı dostlukları ve birliktelikleri olduğunu belirten Müezzinoğlu, bugüne kadar üzerine düşen görev ne olursa onu yapmaya çalıştığını bundan sonra da Edirne’ye hizmet etmeye çalışacaklarını söyledi.

Müezzinoğlu, Gümülcine doğumlu olduğunu hatırlatarak bölgeyi ve Edirne’yi iyi tanıdığını, Edirne’nin hak ve hukukunu korumak ve onu layık olduğu seviyeye yükseltmek niyetinde olduklarını kaydetti. Edirne’nin tarihi, coğrafi ve kültürel yönden son derece önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, önümüzdeki seçimlerin önemine işaret ederek parti çalışmalarının dışında herkesten destek beklediklerini söyledi.

Edirne’de siyasetin bugüne kadar hep kısır döngü içinde dar alan paslaşmaları şeklinde devam ettiğini belirten Hasan Gümüş, “Maalesef Edirne bu makus talihini Ak Parti döneminde de yenememiştir. Ancak artık bu kısır döngünün son bulması ve Edirne’nin geniş ufuklara doğru yol alarak üstün bir siyasi anlayışla artık hak ettiği konuma yükselmesi gerekir” dedi.

Müezzinoğlu’nun tecrübeli ve kaliteli bir siyasetçi olarak Edirne için iyi bir seçim olduğunu belirten Hasan Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Müezzinoğlu’na başarılar diledi.