Muhsin Yazicioğlu Vakfimizi Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 10 Şubat 2009 salı günü vakfımızı ziyaret etti. 29 Mart 2009 da yapılacak yerel seçimler öncesi partisinin Edirne İl Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı için Edirne’ye gelen Yazıcıoğlu, programdan sonra beraberinde genel başkan yardımcısı Osman Tüfekçi, Büyük Birlik Partisi Edirne İl Başkanı Arif Ayhan Köroğlu  ve bazı Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte Vakfımıza geldi.

Edirne Mimar Sinan Vakfı Balkan Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Yazıcıoğlu ve beraberindekiler, vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş, vakıf başkanı Fatih Erel ve mütevelli heyet üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, milliyetçi, maneviyatçı ve demokrat bir anlayışa sahip olduklarını, sivilleşme ve demokratikleşme açısından siyasi partilerin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de büyük önem taşıdıklarını, bu sebeple vakfımızı da ziyaret ettiklerini belirtti. Kurucu başkanımız Hasan Gümüş de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum örgütlerinin siyaset ve partiler üstü konumda olmaları gerektiğini, kapılarının her partiye açık olduğunu, önemli olanın Edirne ve ülkemizin refahı ve huzuru olduğunu vurguladı.

Saadet Partisi GİK üyesi Mustafa İriş ve bazı partililer de Vakfımıza ziyarette bulundu.

Öte yandan geçtiğimiz hafta, yaklaşan yerel seçimler öncesi sivil toplum örgütleriyle temaslar çerçevesinde Saadet Partisi heyeti de vakfımızı ziyaret etti.

Vakıf merkezimizde kurucu başkanımız Hasan Gümüş, vakıf başkanı Fatih Erel ve bazı vakıf yöneticilerinin katıldığı görüşmeye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Trakya bölge müfettişi Mustafa İriş, Saadet Partisi Edirne belediye başkan aday adayı Şener Yüzer ve beraberindeki partililer katıldı.