Rumeli Gençlik Grubu Ile Öğretmenler Platformu Iftarda Bir Araya Geldi

14 Eylül – 25 Ramazan pazartesi günü Balkan Kültür Merkezinde düzenlenen iftar yemeğinde Rumeli Gençlik Grubu ve Öğretmenler Platformu bir araya geldi. Davete Edirne Mimar Sinan Vakfı kurucusu Hasan Gümüş ve Vakıf Mütevelli Heyeti de katıldı.

Yaklaşık yüz kişinin katılımıyla gerçekleşen yemek sonrasında tertip heyeti adına konuşan Serhat Ocak, önümüzdeki dönemde Rumeli Gençlik Grubu ve Öğretmenler Platformunun kültürel programları birlikte düzenleyeceklerini, ülkemizin önde gelen ilim, fikir ve sanat adamlarını davet ederek kaliteli ve seçkin programlar gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

Planlanan bu programlarda da bir arada olmaktan memnun olacaklarını ifaden Ocak, iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür etti.