Rumeli’nin Fethi Ve Gazi Süleyman Paşa

Türkiye Yazarlar Birliğinin, kuruluşunun 30. yılı münasebetiyle; Şehrimizde 22/24 Mayıs 2008 tarihleri arasında, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezinin katkılarıyla geniş içerikli bir "Bilgi Şöleni" düzenlenendi.

Türkiye Yazarlar Birliğinin, kuruluşunun 30. yılı münasebetiyle; Şehrimizde 22/24 Mayıs 2008 tarihleri arasında, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezinin katkılarıyla geniş içerikli bir “Bilgi Şöleni” düzenlenendi.

“Rumeli Fatihi Gazi Süleyman Paşa ve Rumeli’nin Fethi” konulu bilgi şöleninde; Katılımcı olarak iştirak eden 22 Öğretim Üyesi ve Yazarlar 4 ayrı oturumda sunumlarını gerçekleştirdiler. Katılımcılar şehir gezisine müteakip şölen programı dahilinde 24/05/2008 günü akşamı Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı D.Mehmet DOĞAN önderliğinde Vakfımıza ziyarette bulundular.

Uzun süredir Edirne de böyle bir etkinlik yapmayı düşünüyorduk, gelmek bu seneye kısmet oldu. Bilgi şölenimizi Edirne’de yapmakla ne kadar isabetli bir karar aldığımızı şimdi daha iyi anlıyorum diyen D. Mehmet DOĞAN ayrıca yaptıkları katkılardan dolayı Vakfımız Kurucu Başkanı Hasan GÜMÜŞ’e de teşekkürlerini ilettiler.

Kültür Merkezimiz önünde toplu fotoğraf