Taziye

Vakfımızın kurucularından, kamil mümin, cömert, diğergam, eğitimci, güzel insan değerli kardeşim Yusuf ŞENOL oyun ve eğlence dünyasından, beka alemine hicret etmiştir.
          Ramazan ibadetlerimizin huzur-u ilahiyyeye kabul edildiği bayram gününde Rabbimin kendisini

lütfuyle, keremiyle, mağfiretiyle, huzuruna kabul etmesini, Efendimiz (A.S.)’in aguşunu açarak istikbal etmesini niyaz ediyorum.           Makamı ali, kabirleri cenneti firdevsi aşiyan bahçelerinden bir bahçe olsun. Allah (C.C.) yakınlarına sabr-ı cemiller, ömr-i taviller ihsan eylesin.

Hasan GÜMÜŞ
Mimar Sinan Vakfı