Umre’ye Gidiyoruz…

Mimar Sinan Vakfı gönüllüleri Umre ibadetlerini ifa etmek üzere 06.04.2009 Pazartesi günü Kutsal topraklara hareket ettiler. Vakfımız Kurucu Başkanı Hasan GÜMÜŞ Hocaefendinin önderliğinde, Üç Şerefeli Camii İmam-Hatibi Metin ULUOCAK ve Arif Ağa Camii İmam-Hatibi Muharrem İNAN rehberliğinde Vakfımız gönüllülerinden oluşan Umre grubu, T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı Umre kafilesi dâhilinde 06.04.2009 Pazartesi günü

Selimiye Camiinde kılınan İkindi namazına müteakip yapılan dualar eşliğinde otobüslerle Kutsal topraklara gitmek üzere hareket ettiler. 20 gün sürmesi planlanan Umre programı, Edirne’den İstanbul Atatürk Havalimanı varış, oradan uçakla Cidde’ye ve akabinde Mekke’ye varışla noktalanacak olup, daha sonra Medine’ye hareket ve Edirne’ye dönüş olarak planlanmış bulunmaktadır.

Umre yolculuğuna çıkan Mimar Sinan Vakfı gönüllüleri, çok sayıda sevenleri, aile fertleri ve dostları tarafından uğurlandılar.