Vefa Ve Anma Programi

Vakfımız kurucu ve gönüllülerinden ahirete intikal edenleri anma programının bu yıl  dördüncüsü düzenlendi. 7 Haziran 2011 Salı günü saat 18.00 de Balkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda vefat eden vakıf kurucusu ve gönüllülerimizden Mustafa Eker, Yusuf Şenol, İsmail Balıkçı ve Naci Tireler için okunan hatm-i şeriflerin duası yapıldı. Başta Vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş olmak üzere mütevelli heyet üyeleri, vefat edenlerin yakınları ve çok sayıda misafirin katıldığı programda duygulu anlar yaşandı. Programa katılanlara Vakfımız tarafından Vakıf bahçesinde yemek ikram edildi.

Program Balkan Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda, Üçşerefeli camii imam hatibi Emin Eneç’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılışta söz alan Vakfımız denetleme kurulu üyesi Sebahattin Bilgiç, Edirne Mimar Sinan vakfı kurucuları ve gönüllülerinden vefat edenleri hiçbir zaman unutmadıklarını, her yıl anma programlarıyla yad ettiklerini hatırlattı.

Okunan hatimlerin duası vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş tarafından yapıldı. Ardın söz alan katılımcılar, vefat eden vakıf gönüllüleri ile ilgili hatıralarını dile getirdiler.

Programın sonunda katılımcılara vakfımız tarafından yemek ikramı yapıldı.

07062011586

07062011587