Anasayfa Faaliyetler Sosyal BAYRAMLA?MA

PostHeaderIcon BAYRAMLA?MA

bayramlasma

Her y?l oldu?u gibi bu y?l da Kurban bayram?n?n nc gn, Balkan Kltr Merkezinde bayramla?ma program? dzenlendi. 27 Ekim 2012 Cumartesi gn gerekle?tirilen ve ba?ta Vakf?m?z kurucu ba?kan? Hasan Gm? olmak zere, mtevelli heyeti yeleri ile ok say?da vakf?m?z mensubu, gnlls ve misafirlerin kat?ld??? programda bayram sevinci hep birlikte ya?and?. Programa kat?lan herkesle tek tek bayramla?an Hasan Gm?, bayramlar?n sevin ve ne?e gnleri oldu?unu belirterek Kurban Bayram?n?n lkemize, milletimize ve tm ?slam Alemine hay?rl? olmas?n? diledi?ini kaydetti.

Programda, bu y?l ncs dzenlenen Edirne, Bulgaristan ve makedonyada gerekle?tirilen vekalet yoluyla kurban kesimi organizasyonu hakk?nda da bilgiler verildi. Hasan Gm? kurban organizasyonunun ba?ar? ile gerekle?tirildi?ini belirterek kesilen kurbanlar?n etlerinin ihtiya sahiplerine titizlikle ula?t?r?ld???n? syledi.

Serhatl? Han?mlar Grubuna ye vak?f gnllleri de ayn? gn Balkan Kltr Merkezinde bir araya gelerek bayramla?ma program? gerekle?tirdiler.

bayramlasma