Anasayfa Haber ve Duyurular Haberler BALKANLARDA İFTAR - ŞUMNU

PostHeaderIcon BALKANLARDA İFTAR - ŞUMNU

Adsız1
Balkanlarda düzenlediği iftar programlarına devam eden Vakfımız Bulgaristan'ın Şumnu şehrinde iftar yemeği verdi. Şumnu'da bulunan tarihi Tombul Camiinin revaklı avlusunda gerçekleştirilen iftar yemeğine başta Vakfımız kurucusu Hasan Gümüş olmak üzere mütevelli heyet üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Av. Müjdat Kahve, Edirne Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez, Şumnu Müftüsü Mesut Mehmet, Nüvvab Okulu öğretmen ve yöneticileri ile Şumnu ve Varna'nın çevre köylerinden çok sayıda kişi katıldı.

İftar sonrası yemek duası yapan Şumnu Müftüsü Mesut Mehmet, tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek iftar programı dolayısıyla Vakfımıza teşekkür etti.

Vakfımız kurucusu Hasan Gümüş de Balkanlarda yüzlerce yıldır ramazan coşkusunun devam ettiğini belirterek şunları söyledi: "Cenab-ı Allah'a binlerce hamd ve senalar olsun ki Nüvvab Okulunun yanında tarihi Tombul Camiinin avlusunda mübarek bir ramazan akşamında bizleri buluşturdu. Nüvvab Okulundan nice alimler geldi geçti. Onların himmeti ve şefaatiyle inşaallah ilelebet buralarda ezanlarımız ve Kuranlarımız dinmesin, Ramazanlarımız bitmesin."

Hasan Gümüş, teravih namazı öncesinde de Tombul Camiinde vaaz verdi.

Adsız1

Adsız2

Adsız3

Adsız4

Adsız5

Adsız6

Adsız7

Adsız8

Adsız9

EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI
2018 YILI 1. DÖNEM SOHBETÇİ LİSTESİ

Edirne Mimar Sinan Vakfı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi program özeti için tıklayınız...

Uluslarası Öğrenciler Akademisi başvuru formu için tıklayınız...

YTB-EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI 2016

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın desteği ile Edirne Mimar Sinan Vakfının bu sene 3. cüsü düzenlediği Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi Edirne’de yükseköğrenim gören Uluslararası Öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel donanımlarının güçlendirilmesini, ilgi ve çalışma alanlarına ilişkin yeni olanakların sunulmasını hedefleyen bir eğitim programıdır.