Anasayfa Haber ve Duyurular Haberler BALKANLARDA İFTAR – GOSTİVAR

PostHeaderIcon BALKANLARDA İFTAR – GOSTİVAR

Adsız 1
Vakfımızın bu yıl Balkanlarda düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Makedonya’nın Gostivar şehrinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Genç Kalemler Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar sonrası Vakfımızın katkılarıyla hazırlanan Deneğin yeni binası törenle hizmetle açıldı. Programa Makedonya devlet bakanı Hadi Nezir, milletvekilleri Kenan Hasip, Gazment Aliyi, Erdoğan Saraç, T.C. Üsküp büyükelçiliği yetkilileriyle birlikte çok sayıda Gostivarlı katıldı.

İftar programında konuşan Vakfımız kurucusu Hasan Gümüş Ramazan ayının son on günü içerisinde ve bayram arefesinde bulunduklarını hatırlatarak sevgi, dostluk ve kardeşlik mesajları verdi. Genç Kalemler Derneği başkanı Onur Abdi de yeni hizmet binası ve iftar programına katkıları için Vakfımıza teşekkür etti.

Aşağı Banisa’da iftardan sonra açılışı yapılan Derneğin yeni binasını ziyaret eden Hasan Gümüş dernek yöneticilerinden yeni hizmet binası ve çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Aşağı Banisalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Hasan Gümüş, ziyaret sonrası Aşağı Banisa Camiinde teravih namazı öncesinde vaaz verdi. Teravih namazı sonrası dernek yetkilileri ve Aşağı Banisalılarla bir süre sohbet eden Vakfımız heyeti daha sonra Edirne’ye döndü.

Adsız 1

Adsız 2

Adsız 3

Adsız 4

Adsız 5

Adsız 6

Adsız 7

Adsız 8

Adsız 9

Adsız 10

Adsız 11

Adsız 12

Adsız 13

Adsız 14

Adsız 15

Adsız 16

Adsız 17

EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI
2018 YILI 1. DÖNEM SOHBETÇİ LİSTESİ

Edirne Mimar Sinan Vakfı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi program özeti için tıklayınız...

Uluslarası Öğrenciler Akademisi başvuru formu için tıklayınız...

YTB-EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI 2016

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın desteği ile Edirne Mimar Sinan Vakfının bu sene 3. cüsü düzenlediği Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi Edirne’de yükseköğrenim gören Uluslararası Öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel donanımlarının güçlendirilmesini, ilgi ve çalışma alanlarına ilişkin yeni olanakların sunulmasını hedefleyen bir eğitim programıdır.