Anasayfa Haber ve Duyurular Haberler BAYRAMLAŞMA

PostHeaderIcon BAYRAMLAŞMA

bayramlaşma
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban bayramının üçüncü günü, Balkan Kültür Merkezi'nde bayramlaşma programı düzenlendi. 17 Ekim 2013 perşembe günü gerçekleştirilen ve başta Vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş olmak üzere, mütevelli heyeti üyeleri ile çok sayıda vakfımız mensubu, gönüllüsü ve misafirlerin katıldığı programda bayram sevinci hep birlikte yaşandı. Programa katılan herkes
le tek tek bayramlaşan Hasan Gümüş, bayramların sevinç ve neşe günleri olduğunu belirterek Kurban Bayramının ülkemize, milletimize ve başta zor günler geçiren Mısır ve Suriye olmak üzere tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dilediğini kaydetti.

Programda, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Edirne, Bulgaristan, Makedonya ve Romanya'da gerçekleştirilen vekâlet yoluyla kurban kesimi organizasyonu hakkında da bilgiler verildi. Hasan Gümüş kurban organizasyonunun başarı ile gerçekleştirildiğini belirterek kesilen kurbanların etlerinin ihtiyaç sahiplerine titizlikle ulaştırıldığını söyledi.

Serhatlı Hanımlar Grubuna üye vakıf gönüllüleri de aynı gün Balkan Kültür Merkezinde bir araya gelerek bayramlaşma programı gerçekleştirdiler.

bayramlaşma

EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI
2018 YILI 1. DÖNEM SOHBETÇİ LİSTESİ

Edirne Mimar Sinan Vakfı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi program özeti için tıklayınız...

Uluslarası Öğrenciler Akademisi başvuru formu için tıklayınız...

YTB-EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI 2016

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın desteği ile Edirne Mimar Sinan Vakfının bu sene 3. cüsü düzenlediği Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi Edirne’de yükseköğrenim gören Uluslararası Öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel donanımlarının güçlendirilmesini, ilgi ve çalışma alanlarına ilişkin yeni olanakların sunulmasını hedefleyen bir eğitim programıdır.