Anasayfa Haber ve Duyurular Haberler VAKFIMIZDA MEVLİD KANDİLİ

PostHeaderIcon VAKFIMIZDA MEVLİD KANDİLİ

7
Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan mevlid kandili, Vakfımız tarafından düzenlenen ve her yaştan yoğun katılımın olduğu coşkulu bir programla kutlandı. Programda yaptığı duygu yüklü konuşmasında, Peygamberimizin pazarı pazartesiye bağlayan gece doğduğunu ve bu yılda mevlid kandilinin aynı zamana rastladığını hatırlatan Hasan Gümüş “Dünyanın en sevilen insanı hiç şüphesiz Efendimizdir. Takip edecek bir örnek ve lider arayan,
 liderler lideri, kusursuz ve mükemmel bir önder olan peygamber Efendimize bakmalı ve O’nu takip etmeli” dedi.

Konuşmanın sonunda dualar, tekbirler ve salat ü selamlarla devam eden programın bitiminde topluca tebrikleşme yapıldı. Katılımcılara Serhatlı hanımlar Grubunun hazırladığı lokma ve ayran ikram edildi.

1

2

3

4

5

6

7

EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI
2018 YILI 1. DÖNEM SOHBETÇİ LİSTESİ

Edirne Mimar Sinan Vakfı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi program özeti için tıklayınız...

Uluslarası Öğrenciler Akademisi başvuru formu için tıklayınız...

YTB-EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI 2016

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın desteği ile Edirne Mimar Sinan Vakfının bu sene 3. cüsü düzenlediği Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi Edirne’de yükseköğrenim gören Uluslararası Öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel donanımlarının güçlendirilmesini, ilgi ve çalışma alanlarına ilişkin yeni olanakların sunulmasını hedefleyen bir eğitim programıdır.