Anasayfa Haber ve Duyurular Haberler VAKFIMIZDA MEVL?D KAND?L?

PostHeaderIcon VAKFIMIZDA MEVL?D KAND?L?

7
Peygamber Efendimizin dnyaya te?riflerinin y?l dnm olan mevlid kandili, Vakf?m?z taraf?ndan dzenlenen ve her ya?tan yo?un kat?l?m?n oldu?u co?kulu bir programla kutland?. Programda yapt??? duygu ykl konu?mas?nda, Peygamberimizin pazar? pazartesiye ba?layan gece do?du?unu ve bu y?lda mevlid kandilinin ayn? zamana rastlad???n? hat?rlatan Hasan Gm? Dnyan?n en sevilen insan? hi ?phesiz Efendimizdir. Takip edecek bir rnek ve lider arayan,
liderler lideri, kusursuz ve mkemmel bir nder olan peygamber Efendimize bakmal? ve Onu takip etmeli dedi.

Konu?man?n sonunda dualar, tekbirler ve salat selamlarla devam eden program?n bitiminde topluca tebrikle?me yap?ld?. Kat?l?mc?lara Serhatl? han?mlar Grubunun haz?rlad??? lokma ve ayran ikram edildi.

1

2