Anasayfa Haber ve Duyurular Haberler MAKEDONYADA KUTLU DO?UM

PostHeaderIcon

1
Vakf?m?z kurucusu Hasan Gm?, Edirne Mimar Sinan Vakf? ve Gen Kalemler Derne?i i?birli?i ile Makedonyan?n Gostivar ?ehrinde dzenlenen kutlu do?um program?na kat?ld?. Makedonyada e?itli temaslarda bulunan Hasan Gm? Do?u Makedonyada Dedeli Kyn ziyaret ederek ??tipte bulunan Kad?n Ana Camiinde dzenlenen programda ??tipli Mslmanlara hitap etti. Hasan Gm? ve beraberindeki heyet skpte Trkiye Cumhuriyeti skp Bykelili?i, Matsite
b (Makedonya Trk sivil Toplum Te?kilatlar? Birli?i), Ensar Derne?i, Vrapi?tede bulunan Selamet Derne?i ve Gostivar A?a?? Banisada bulunan Gen Kalemler Derne?ini de ziyaret ederek yetkililerle gr?t.

Gostivar Kltr Evinde dzenlenen Kutlu Do?um program?nda Trakya niversitesi ?lahiyat Fakltesi ?retim yesi Yrd. Do. Dr. Mustafa ?entrk bir konu?ma yapt?. Gen Kalemler Derne?i ba?kan? Onur Abdinin a?l?? konu?mas?yla ba?layan programda kat?l?mc?lara hitap eden Hasan Gm? konu?mas?nda Peygamber Efendimiz iin yaz?lm?? naatlardan e?itli rnekler sundu. Programda A?a?? Banisa Tiyatro Grubunun sergiledi?i oyun ile A?a?? Banisal? ocuklardan olu?an grubun seslendirdi?i ilahiler byk be?eni toplad?. Protokolden ve halktan yo?un kat?l?m?n oldu?u programa S?rbistan?n Sancak Blgesinden gelen Novi Pazar ?lahiyat Fakltesi dekan? Enver Gici ile Bo?nak Kltr Birli?i ba?kan? Dr. Admir Muratovi de kat?ld?.

1

2