Anasayfa Haber ve Duyurular

PostHeaderIcon Haber ve Duyurular

PostHeaderIcon Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi 2016 Başlıyor

1 1

Edirne Mimar Sinan Vakfı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi program özeti için tıklayınız...

Uluslarası Öğrenciler Akademisi başvuru formu için tıklayınız...

YTB-EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI 2016

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın desteği ile Edirne Mimar Sinan Vakfının bu sene 3. cüsü düzenlediği Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi Edirne’de yükseköğrenim gören Uluslararası Öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel donanımlarının güçlendirilmesini, ilgi ve çalışma alanlarına ilişkin yeni olanakların sunulmasını hedefleyen bir eğitim programıdır.

PostHeaderIcon KURBAN 2014 KAYITLARIMIZ BAŞLADI

Bu yıl vekalet yoluyla kurban kesim kampanyamızın kayıtları başladı. Yurt içi ve yurt dışında yapılacak kesimler için tek fiyat 400 tl (140 Euro) olarak belirlendi. Önceki yıllarda yurt içi ile birlikte Bulgaristan ve Makedonya’da da başarılı kurban organizasyonları gerçekleştiren Vakfımız bu yıl Sırbistan’nın Sancak bölgesinde de kesim yapacak. Edirne’de kesilecek kurbanların etleri ihtiyaç sahibi ailelerin yanı sıra Vakfımızın misafirhanelerinde kalan yüksek öğrenim öğrencilerinin ihtiyaçları için kullanılacak. Kurban kampanyası kayıtları için irtibat telefonları şöyle:

0 284 213 06 03 – 0 506 626 92 22 – 0 542 521 26 27

PostHeaderIcon EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI 2017 YILI 2.DÖNEM SOHBETÇİ LİSTESİ

EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI
2017 YILI 2. DÖNEM SOHBETÇİ LİSTESİ

PostHeaderIcon BERAT KANDİLİ ÖZEL

1
Beraat Kandilinizi tebrik eder, Sebahattin Bilgiç’in konuşmacı olarak katılacağı, tehlil, tesbih ve hatim dualarıyla devam edecek Beraat kandili özel programımıza bekleriz.

PostHeaderIcon 20. MEZUNLAR VE GÖNÜLLÜLER BULUŞMAMIZ RAMAZAN’DA

1
Her yıl temmuz ayının ilk cumartesi günü düzenlenen Geleneksel Mezunlar ve Gönüllüler Buluşması programımız bu yıl Ramazan ayının heyecanı ve bereketiyle birleşiyor. Bu yıl 20 ncisi düzenlenen program 05 Temmuz 2014 / 08 Ramazan 1435 cumartesi günü Balkan Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Saat 19.00 da başlayacak program konuşmalar, iftar yemeği, çay sohbeti ve teravih namazıyla devam edecek. Tüm mezunlarımızı ve gönüllülerimizi programımıza bekliyoruz.

Daha Fazla İçerik...
<< Başlangıç < Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki > Son >>
Sayfa 1 - 38

Uluslarası Öğrenciler Akademisi başvuru formu için tıklayınız...