Anasayfa Haber ve Duyurular

PostHeaderIcon Haber ve Duyurular

1 1

PostHeaderIcon KURBAN 2014 KAYITLARIMIZ BA?LADI

Bu y?l vekalet yoluyla kurban kesim kampanyam?z?n kay?tlar? ba?lad?. Yurt ii ve yurt d???nda yap?lacak kesimler iin tek fiyat 400 tl (140 Euro) olarak belirlendi. nceki y?llarda yurt ii ile birlikte Bulgaristan ve Makedonyada da ba?ar?l? kurban organizasyonlar? gerekle?tiren Vakf?m?z bu y?l S?rbistann?n Sancak blgesinde de kesim yapacak. Edirnede kesilecek kurbanlar?n etleri ihtiya sahibi ailelerin yan? s?ra Vakf?m?z?n misafirhanelerinde kalan yksek ?renim ?rencilerinin ihtiyalar? iin kullan?lacak. Kurban kampanyas? kay?tlar? iin irtibat telefonlar? ?yle:

0 284 213 06 03 0 506 626 92 22 0 542 521 26 27

1
Beraat Kandilinizi tebrik eder, Sebahattin Bilgiin konu?mac? olarak kat?laca??, tehlil, tesbih ve hatim dualar?yla devam edecek Beraat kandili zel program?m?za bekleriz.

1
Her y?l temmuz ay?n?n ilk cumartesi gn dzenlenen Geleneksel Mezunlar ve Gnlller Bulu?mas? program?m?z bu y?l Ramazan ay?n?n heyecan? ve bereketiyle birle?iyor. Bu y?l 20 ncisi dzenlenen program 05 Temmuz 2014 / 08 Ramazan 1435 cumartesi gn Balkan Kltr Merkezinde gerekle?tirilecek. Saat 19.00 da ba?layacak program konu?malar, iftar yeme?i, ay sohbeti ve teravih namaz?yla devam edecek. Tm mezunlar?m?z? ve gnlllerimizi program?m?za bekliyoruz.

Daha Fazla İçerik...
<< Başlangıç < Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki > Son >>