28 Nisan’da Selimiye Meydaninda

Vakfımız bu yıl Peygamber Efendimizi (sav) Selimiye Meydanı’nda görkemli bir programla anacak. Peygamber Efendimizin (sav) dünyaya teşriflerinin 1441. yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilecek olan programda Mehteran-ı Eyüp Sultan konser verecek. Vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş’ün de bir konuşma yapacağı programda katılımcılara etli pilav, ayran ikram edilecek ve çocuklara oyuncak hediyeler dağıtılacak. Tüm halkımızı eş, dost ve çocuklarıyla kutlu doğum şölenimize bekliyoruz.