Bayramlaşma

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramının 2. günü bayramlaşma programı düzenlendi. 21 Eylül 2009 Pazartesi günü öğleden sonra Edirne Mimar Sinan Vakfı Balkan Kültür Merkezinde düzenlenen programda vakfımız mensupları ve gönüllüleri bir araya gelerek bayramlaştı ve hasret giderdi. Çocuk, genç, yaşlı çok sayıda kişinin katıldığı programda tam bir bayram coşkusu ve heyecanı yaşandı.

Vakıf başkanı Fatih Erel, dostlarla bir arada olmaktan mutlu olduklarını belirterek herkesin bayramını tebrik etti.

Emekli din görevlisi Abdülmecit Kelpetin de, “Evveli rahmet, ortası mağfiret, ahiri de Allah’ın acıklı azabından kurtuluş olan Ramazan ayını geride bıraktık. Bayram sevincini yaşıyoruz. Allah’a hamdolsun. Asıl bayramın da son nefeste kelime-i tevhidi söylerek iman ile bu dünyadan göçmek olduğunu unutmayalım” dedi.

Programa katılan Ak Parti Edirne İl Başkanı Av. Müjdat Kahve, bu tür sevgi ve dostluk halkalarına toplumda büyük bir hasret ve ihtiyaç olduğunu gözlemlediğini, hepimize görevler düştüğünü belirtti.

Bayramlaşmada misafirlere tatlı ve çay ikram edildi.

Mimar Sinan Vakfı Serhatli Kadınlar Grubu’nun bayramlaşma programı ise Ramazan Bayramının 3. günü 22 Eylül 2009 Salı günü öğleden sonra saat: 15.00’da Vakıf merkezimizde gerçekleşti.