Vakfımızda Misafirlerimizi Ağırladık.

24.07.2009 Cuma günü İstanbul'dan gelen misafir Yaz Okulunu Vakfımızda ağırladık. İstanbul'dan gelen dostlarımızı Serhad şehrimiz Edirne'nin tarihinde önemli yer tutan Balkan Şehitliğini ve II. Beyazıd Külliyesi Sağlık Müzesi ve Camiini ziyaret ettik.

24.07.2009 Cuma günü İstanbul’dan gelen misafir Yaz Okulunu Vakfımızda ağırladık. İstanbul’dan gelen dostlarımızı Serhad şehrimiz Edirne’nin tarihinde önemli yer tutan Balkan Şehitliğini ve II. Beyazıd Külliyesi Sağlık Müzesi ve Camiini ziyaret ettik.

Vakfımızda hep birlikte yenilen öğle yemeğine müteakip, Serhad şehrimizin medar-ı iftiharı Selimiye Camiinde kılınan cuma namazından sonra sırasıyla; Selimiye Arastası, Eski Camii ve Üç Şerefeli Camilerini ve Bedesten çarşısını gezdik. Gezi sonrası Vakfımız merkezinde verilen istirahate müteakip, misafirlerimizi tekrar görüşmek temenni ve dilekleriyle yolcu ettik.