Anasayfa Faaliyetler Yardımlaşma BULGARİSTAN’A KURAN-I KERİM HEDİYESİ

PostHeaderIcon BULGARİSTAN’A KURAN-I KERİM HEDİYESİ

kırcaali1-

Bulgaristan’da bulunan İmam Hatip Liselerinde eğitim gören öğrencilere gönderilen Kelime Mealli Kur’an-ı Kerim ve Tecvidli Elifbe kitapları Vakfımız tarafından yerlerine ulaştırıldı. “Rayiha Yayıncılık” tarafından basılan ve yardımseverlerin katkılarıyla temin edilen 350 adet Kur’an-ı Kerim ile 850 adet Elifbe kitabı Kırcaali-Mestanlı, Rusçuk ve Şumnu’da bulunan İmam Hatip Liselerinde okuyan öğrencilerin tamamına tek tek teslim edildi.

Kitapların tesliminde hazır bulunan Vakfımız mütevelli heyet başkanı Av. Şükrü Çeşme, Mestanlı İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda öğrencilere hitap ederek ‘Alt Yazılı Renkli kelime Mealli Kur’an-ı Kerim’lerin Kuran’ın anlamını kavramanın yanısıra Arapça öğrenimine de katkı sağlayacak bir çalışma olduğunu söyledi. Av. Şükrü Çeşme ile makamında görüşen Kırcaali Bölge Müftüsü Beyhan Ahmed de en güzel hediyenin Kur’an-ı Kerim olduğunu belirterek katkısı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Rusçuk ve Şumnu İmam Hatip Lisesi yetkilileri de, içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim döneminin başında Vakfımı tarafından Bulgaristan’da bulunan İmam Hatip Liselerinde okuyan öğrencilere yapılan okul kıyafeti yardımını unutmadıklarını belirterek Kur’an-ı Kerim hediyesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

kırcaali1-

mestanlı1

mestanlı2-

rusçuk1-

şumnu1-

şumnu2

EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI
2018 YILI 1. DÖNEM SOHBETÇİ LİSTESİ

Edirne Mimar Sinan Vakfı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi program özeti için tıklayınız...

Uluslarası Öğrenciler Akademisi başvuru formu için tıklayınız...

YTB-EDİRNE MİMAR SİNAN VAKFI 2016

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın desteği ile Edirne Mimar Sinan Vakfının bu sene 3. cüsü düzenlediği Edirne Uluslararası Öğrenciler Akademisi Edirne’de yükseköğrenim gören Uluslararası Öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel donanımlarının güçlendirilmesini, ilgi ve çalışma alanlarına ilişkin yeni olanakların sunulmasını hedefleyen bir eğitim programıdır.