Anasayfa Sohbetler

PostHeaderIcon Sohbetler

Siyeri Nebi

Rumeli Genlik Grubu taraf?ndan genlere ynelik olarak dzenlenen Siyer Okumalar? program?nda konu?an Hasan Gm??slam; Allaha itaat, mahlukata hizmettir dedi. 04 Kas?m 2012 Pazar gn Edirne Mimar Sinan Vakf? Balkan Kltr Merkezi Konferans Salonunda gerekle?tirilen program?n bu haftaki blmnde Peygamber Efendimizin vefat?ndan sonra ya?anan geli?melere de?inen Hasan Gm? Peygamber Efendimizin her haliyle tm zamanlar?n en iyi ve en gzel rne?i oldu?unu syledi.

PostHeaderIcon

fetih-1Geti?imiz gnlerde umre ziyaretinden dnen Vakf?m?z kurucu ba?kan? Hasan Gm?, Balkan Kltr Merkezinde yapt??? ayl?k ola?an konu?mas?nda ?stikbalde dnyada kurulacak olan yeni medeniyet yine ?slam kkenli olacakt?r. Bizlerin de bu konuda zerimize d?eni yapmam?z gerekiyor. Bizden nce zerlerine d?eni yapanlar oldu. Ashab-? kiram Bedirde, Uhudda, Hendekte, Hayberde yapt?. Ecdad?m?z ?stanbulun fethinde, Balkanlar?n fethinde, Yemende ve anakkalede yapt?. dedi. 22 Mart 2012 Per?embe gn dzenlenen program? Edirne merkez ve ilelerin yan? s?ra K?rklareli, ?stanbul ve Kocaeli gibi evre illerden kat?lan yzlerce ki?i ilgi ile takip etti. Program?n sonunda dinleyicilere hurma ve zemzem ikram edildi.

PostHeaderIcon

Duygular ta?t?, s??mad? Peygamber zlemiyle yanan kalplere Dualar, aminler ve gzya?lar?yla sslendi de yle arz edildi Divan-? Alaya

Hadis sohbetine, Peygamberimize, Hulefa-i Ra?idine, feyz ald???m?z Hocalar?m?za, Van depreminde hayatlar?n? kaybeden karde?lerimize, ?ehitlerimizin ruhuna fatihalar e?li?inde ba?layan Hasan Gm?, ilk olarak Kuran-? Kerimde insan?n yerine ve tarifine de?inerek ?unlar? syledi:

Siyer_Dersleri__2

Rumeli Genlik Grubu taraf?ndan her Pazar 15:30 da dzenlenen Siyer-i Nebi okumalar?n?n ncs geni? kat?l?mc? e?li?inde Balkan Kltr Merkezi Konferans Salonunda gerekle?tirildi.

Konu?mac? Hasan GM?, kat?l?mc?lara hayatlar?na yn verebilecek ok nemli anektodlar ve gnmz meselelerine ???k tutan ayr?nt?lar? aktard?.

PostHeaderIcon S?YER OKUMALARI

SiyerOkumalari

Peygamber Efendimizin, tarihte ve gnmzde rnek olarak gsterilen ?ahsiyetlerin tmnden tart??mas?z olarak stn oldu?unu vurgulayan Hasan Gm? nk Onun hayat? ?effaft?r, hayat?n?n her an? bellidir. ?effafl?k yceliktir. Hayatta utan?lacak hibir ?eyi olmamakt?r. dedi. Rumeli Genlik Grubu taraf?ndan dzenlenen Siyer Okumalar? program?n?n ilki 09 Ekim 2010 Pazar gn Balkan Kltr Merkezi Konferans Salonunda gerekle?tirildi. Programda yksek?renim genli?ine hitap eden Hasan Gm? Peygamber Efendimizin hayat?n?n herkese incelenmesi ve ?renilmesi gerekti?ini kaydetti. Siyer Okumalar? seri halde her hafta Pazar gn 17.00 de Balkan Kltr Merkezinde devam edecek.

Daha Fazla İçerik...
<< Başlangıç < Önceki 1 2 3 4 Sonraki > Son >>