Siyer Okumalarinin Konuğu Fehim Ahmet Oldu

Rumeli Gençlik Grubu tarafından gençlere yönelik olarak düzenlenen ve Vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş’ün katılımıyla her hafta pazar günü gerçekleştirilen Siyer Okumaları programının şubat ayının son haftasındaki konuğu Batı Trakya’dan Gümülcine Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet oldu. 26 Şubat 2012 günü Balkan Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda Fehim Ahmet’i takdim eden Hasan Gümüş “Bugünlerde yapacağımız umre ziyaretine gidiş günümüz belli olmadığı için programı devam ettirmesi için Fehim Ahmet’i davet ettim. Fehim Ahmet Hoca, Vakfımızın kuruluşunda emeği olanlardan ve Vakfımızın ilk mezunlarındandır. Katıldığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Fehim Ahmet de “1987 yılında kurulan Edirne Mimar Sinan Vakfı’nın kuruluş senedini daktilo etme işi bana nasip olmuştu. Edirne Mimar Sinan Vakfı ve Hasan Gümüş Hocamız bizler için devamlı bir yol gösterici ve ilham kaynağı olmuştur. Vakfımızın 25. yılında burada bulunmaktan son derce mutluluk duyuyorum” dedi.

Fehim Ahmet, siyer derslerine kalınan yerden devam ederek Uhud Savaşı ile ilgili çeşitli bilgiler vererek değerlendirmelerde bulundu.