Bölge Toplantisi

Edirne ve Trakya bölgesinde faaliyet gösteren kardeş kuruluşların temsilcilerinin ve vakfımız gönüllülerinin bir araya geldiği program, yeni hizmete giren Güldeste binasında 26 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirildi. Güldeste binasında ilk defa düzenlendiği için yeni hizmet binasının açılışı niteliği taşıyan programa soğuk ve yağışlı havaya rağmen yoğun bir katılım oldu. Programa başta Vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş olmak üzere Kırklareli İnsani değerleri Yaşatma Derneği, Lüleburgaz Sosyal Oluşum ve Yardımlaşma Derneği, Çorlu Sosyal Oluşum ve Yardımlaşma Derneği, Muratlı Balkan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Saray Sosyal Oluşum Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda Vakfımız gönüllüsü katıldı.

Misafirlere ikram edilen akşam yemeğinin ardından başlayan programda katılımcılar söz alarak kuruluşların çalışmaları hakkında bilgiler vererek gelecekte yapılacak faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Hava muhalefetine rağmen yoğun katılıma işaret eden Vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş, hizmet aşkı ve heyecanının artarak devam ettiğini görmekten memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Program yatsı namazını müteakip Muratlı’dan katılan din görevlisi Nail Güçlü’nün katılımcılara yönelik yaptığı tefsir sohbetiyle devam etti.

Sohbetin ardından Kırkalerli İnsani Değerleri Yaşatma Derneği başkanı Hüseyin Kasap’ın yaptığı dua ile program sona erdi.

IMAG0183