15. Geleneksel Mezunlar Buluşması

Bu yıl 15.'si yapılan Mimar Sinan Vakfı Gönüllüler ve Mezunlar Buluşması 04.07.2009 tarihi Cumartesi günü saat 14.00’de Vakıf Genel Merkezimizde (Balkan Kültür Merkezi) yapıldı.

Ülkemizin dört bir yanından ve yurtdışından gelen mezunlar ve gönüllüler hemhâl olup özlem giderdiler.

Seçkin bir Gönüllü ve Mezunlar grubunun katıldığı Mezunlar günü; Mimar Sinan Vakfı Mütevelli Heyet üyesi Şükrü ÇEŞME’nin sunuş konuşmasıyla başladı.

Bu yıl 15.’si yapılan Mimar Sinan Vakfı Gönüllüler ve Mezunlar Buluşması 04.07.2009 tarihi Cumartesi günü saat 14.00’de Vakıf Genel Merkezimizde (Balkan Kültür Merkezi) yapıldı.

Üç Şerefeli Camii İmam-Hatibi Emin ENEÇ Hoca Mimar Sinan Hz.’lerinin ve Vakıf kurucularından ahirete irtihal edenlerin ruhları için Kur’an-ı Kerim okudu.(Haber Fotoğrafları için tıklayınız.)

Bir yıllık Vakıf faaliyetlerinden derlenen slâyt sunumuna (Vakfımızın 2009 Faaliyet videosunu izlemek için tıklayınız) müteakip Vakıf Başkanımız Fatih EREL hoş geldiniz konuşması ve Vakıf proje ve hedefleri ile ilgili bilgi verdi. Sırasıyla İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Ankara, Batı Trakya, Kastamonu ve Kahramanmaraş’tan gelen mezunlarımız söz alarak bulundukları illerdeki sosyal, kültürel ve ilmi faaliyetler ile ilgili olarak bilgilendirme yaparak Mimar Sinan Vakfı Genel Merkezinden beklentilerini dile getirdiler.

Bu bilgilendirmelere müteakip; Vakfımız Kurucu Başkanı Hasan GÜMÜŞ Hocamız (Hasan GÜMÜŞ Hocamızın konuşmasını izlemek için tıklayınız) ve Vakfımız Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Sebahattin BİLGİÇ (Sebahattin BİLGİÇ’in konuşmasını izlemek için tıklayınız) birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Türk Tasavvuf Musikisi konseri ile programa devam edildi. En son olarak Gönüllüler ve Mezunlar gününe iştirak eden misafirlerimize yemek ikram edilerek bir dahaki seneye tekrar bir araya gelmek temenni ve dilekleri eşliğinde program son buldu.