2009 Yaz Etkinlikleri Veda Programı

2009 Yaz etkinlikleri veda programı Vakfımızın merkez binasında, Balkan Kültür Merkezi Mimar Murat Yılmaz Konferans salonunda 31.07.2009 Cuma günü saat:15.00'da düzenlendi.

Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra, 2009 Yaz etkinliklerinden sorumlu Fatih OT’un yaptığı açılış konuşmasına müteakip, Yaz Etkinlikleri dâhilinde bulunan çocuklarımızın hazırlamış oldukları şiir, tiyatro vb… sunumlarını izledik.

2009 Yaz etkinlikleri veda programı Vakfımızın merkez binasında, Balkan Kültür Merkezi Mimar Murat Yılmaz Konferans salonunda 31.07.2009 Cuma günü saat:15.00’da düzenlendi.

Program daha sonra Yaz Etkinlikleri bünyesinde oluşturulan Tasavvuf Musikisi Korosunun konseri ile devam edildi. (Haber Fotoğraflarını görmek  için tıklayınız.)

Vakfımız Kurucu Başkanı Hasan GÜMÜŞ Beyefendinin değerlendirme konuşmasına müteakip, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkan yardımcısı Sebahattin BİLGİÇ beyin kapanış konuşması ile son buldu. ( 2009 Yaz Etkinlikleri Videosunu izlemek için tıklayınız.)

Yaz Etkinliklerimizin kısaca amacı: Okulların tatile girmesi ile birlikte ilköğretim ve lise öğrencilerinin yaz aylarındaki tatil günlerini boş geçirmemelerine yönelik olarak düzenlenen Sosyal ve Kişisel Gelişim, Ahlaki ve Görgü Kuralları, Piknik, Geziler ve Sportif Faaliyetleri içeren Yaz Etkinliklerimiz çerçevesinde öğrencilerimize; Yüzme, Futbol ve Masa tenisi eğitimleri verilerek fiziki gelişmelerine, kurulan Tasavvuf Musikisi Korosu bünyesinde sanatla haşır neşir olmalarına, düzenlenen şehir içi geziler ile Edirne’nin tarihi ve turistik yerlerini tanımalarına, öğrencilerimizin stratejik zekalarının gelişimine, düşünme ve karar alma yeteneklerini arttırmaya yönelik olarak ta Satranç Turnuvaları düzenlenmiş, düzenlenen okuma saatlerinde ise kitap okuma alışkanlıklarının gelişmesi amaçlanmış, düzenlenen Piknikler ile de; bir arada olma, birlikte zamanı ve hayatı paylaşma alışkanlıklarının gelişmesi amaç edinilmiştir.