2011 Kermesi’miz Başliyor

Vakıf çalışmalarımıza destek amacıyla her yıl ilkbaharda düzenlediğimiz kermesimiz bu yıl da 25 Nisan 2011 Pazartesi günü başlıyor. Vakfımız Serhatlı Hanımlar Grubu’nun gayretleriyle düzenlenen ve 01 Mayıs 2011 Pazar günü akşamına kadar bir hafta boyunca sürecek kermes, Selimiye Camii yanında bulunan Balkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Hergün 10.00 ila 18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak olan kermeste, mantı, gözleme, tatlı çeşitleri gibi el ürünü gıdaların yanı sıra el sanatlarından kırtasiyeye, süs ve hediyelik eşyalardan çocuk giyimine kadar çok çeşitli ürünler vakıf yararına satışa çıkarılacak. Vakfımız mensupları ve gönüllülerinin kermesimize malzeme ve katılım konusunda desteklerini bekliyoruz.