Güldeste’nin Kaba Inşaati Tamamlandi

03 Nisan 2010 tarihinde temeli atılarak yapımına başlanan Güldeste Çocuk Yuvası’nın kaba inşaatı tamamlandı. Edirne Mimar Sinan Vakfı kurucu başkanı Hasan Gümüş inşaatın kısa sürede tamamlanması dolayısıyla katkısı ve emeği geçen vakfımız mensuplarına, gönüllülerine ve hayır severlere teşekkür etti. Bir vakıf eserini daha meydana getirmenin heyecanı ve mutluluğu içinde olduklarını belirten  Gümüş teşekkür mesajında, yine hayır sahiplerinin katkıları ile binanın kısa zamanda hizmete açılmasının planlandığını kaydetti.

Resim_003