Hasan Gümüş’e “Vakif Insan” Ödülü

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde 'Vakıf İnsanı' ödülüne layık görülen dört kişiden biri de Edirne Mimar Sinan Vakfı Kurucu Başkanı Hasan GÜMÜŞ oldu. 25. Vakıflar Haftası kutlamaları 25 Mayıs 2008 tarihinde Ankara'da yapıldı. Başbakan Sayın Recep Tayip ERDOĞAN'ın katıldığı törende yapılan konuşmaların ardından ödülleri Başbakan tarafından bizzat verildi. Kurucu Başkanımız Hasan GÜMÜŞ yurt dışında olduğundan dolayı ödülünü temsilcisi aldı.

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde ‘Vakıf İnsanı’ ödülüne layık görülen dört kişiden biri de Edirne Mimar Sinan Vakfı Kurucu Başkanı Hasan GÜMÜŞ oldu. 25. Vakıflar Haftası kutlamaları 25 Mayıs 2008 tarihinde Ankara’da yapıldı. Başbakan Sayın Recep Tayip ERDOĞAN’ın katıldığı törende yapılan konuşmaların ardından ödülleri Başbakan tarafından bizzat verildi. Kurucu Başkanımız Hasan GÜMÜŞ yurt dışında olduğundan dolayı ödülünü temsilcisi aldı.

Hasan Gümüş Beyefendi ödülünü alırken

09/05/2008 Cuma günü Saat: 20.30’da Edirne Mimar Sinan Vakfı Balkan Kültür Merkezi Mimar Murat YILMAZ Konferans Salonunda düzenlenen törende Vakıflar Genel Müdürlüğünün ‘Vakıf İnsan Ödülü ve Plaketi’ Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin ÖZER tarafından Hasan GÜMÜŞ’e takdim edildi.

Şair Mustafa Kor hediyesini takdim ederkenŞair Mustafa Kor hediyesini takdim ederkenYapılan ödül töreni sonrası yerel Şairlerden Sayın Mustafa KOR Vakfımız Kurucu Başkanı Hasan GÜMÜŞ Beyefendiye hitaben yazdığı şiirini okudu, şiirini bizzat kendisi okuyan Şair Mustafa KOR’a konuklar uzun süren alkışlar eşliğinde beğenilerini dile getirdiler. Daha sonra yapmış olduğu hat çalışmalarından bir örnek olan eserini de uzun yıllar Edirne ve çevresinde yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Kurucu Başkanımız Hasan GÜMÜŞ Beyefendiye hediye ederek teşekkürlerini dile getirdi.

GÖNÜLLERİN SİMYACISI
                    Tevazu ve Hoşgörü Abidesi