Hayrin Remz-I

28.05.2009- 31.05.2009 günleri arasında Vakfımızın Yıllık Geleneksel Hayır Çarşısını açtık. Hayır Çarşımız Serhatli Kadınlar Grubu öncülüğünde Vakfımız merkezinde düzenlendi. Dört gün boyunca açık olan ve geliri tamamen ihtiyaç sahibi fakir, yetim ve öğrenci kardeşlerimizin ihtiyaçlarında kullanılacak olan kermesimize; Gerek şehrimizden gerekse çevre il ve ilçelerden çok sayıda ziyaretçimiz geldi.

Çarşımızda başta yiyecek-içecek, çeyizlik ve giyim eşyaları şatışa sunuldu. Hayır Çarşımıza gelen gönüllülerimiz ve ziyaretçilerimiz yaptıkları alışverişler ile hem ihtiyaçlarını karşıladılar hem de ihtiyaç sahibi olan kişilere ulaşmamıza vesile oldular.

Kermesimizin gerçekleşmesinde emekleri geçen tüm gönüllülerimizden ve teveccühlerini esirgemeyerek Kermes davetimize icabet edip hayra vesile olan tüm vatandaşlarımızdan Allah Razı Olsun.