Kutlu Doğum Etkinlikleri

Yol Göstericimiz, Fahr-i Kâinat Önderimiz, Biricik Sevgilimiz Peygamberimiz Hz. Muhammedi-nil Mustafa (S.A.V.) Efendimizin dünyaya teşrifleri münasebetiyle hazırlanan Kutlu Doğum Etkinlikleri 9 Mayıs 2009 Cumartesi günü saat: 14.00’de Vakfımız Balkan Kültür Merkezi Mimar Murat Yılmaz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Mimar Sinan Vakfı bünyesinde mevcut ‘Serhatli Kadınlar Grubunun’ organizasyonunda gerçekleştirilen Kutlu Doğum Etkinlikleri; sunumu yapılan programa müteakip pilav-ayran ve tatlı ikramlarıyla son buldu.

(Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir. O size çok düşkün, mü’minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir.) Tevbe Suresi, Ayet No: 128.