Davet : Mezunlar Ve Gönüllüler Buluşmasi 2 Temmuz’da

Vakfımızın her yıl temmuz ayının ilk cumartesi günü düzenlediği ve geleneksel hale gelen Mezunlar ve Gönüllüler Buluşması’nın 17. si bu yıl 2 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Tüm mezunlarımızı ve gönüllülerimizi buluşmaya bekliyoruz. Cumartesi günü Güldeste binasının ziyaretiyle başlayacak olan program Balkan Kültür Merkezi’nde devam edecek. Vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş’ün de katılacağı programın ayrıntıları şöyle:

02 Temmuz 2011 Cumartesi

12.00   Vakıf Merkezi’nde Buluşma