Mimar Sinan Vakfi Umre Yolculuğunda

Vakfımız kurucu başkanı Hasan GÜMÜŞ Hocamızın önderliğinde vakıf yönetim kurulu üyelerinden, gönüllülerinden ve gençlerden oluşan bir grup kardeşimiz 12 Mart 2010’da Umre Yolculuğuna çıktı.

Mimar Sinan Vakfı merkezinde toplanan umre yolcularını uğurlamak üzere kalabalık bir grup toplandı. Vedalaşmaların ardından arabaya binen umrecilerin kutsal topraklara biran önce ulaşmak için heyecanlı oldukları gözlendi.

Bu kutsal yolculuğa komşu ilimiz Kırklareli’nde bulunan dost ve kardeş dernek KİD-YAD (Kırklareli İnsani Değerleri Yaşatma derneği) gönüllüleri ve Lüleburgaz SOGEL (Sosyal Gelişim Derneği) gönüllüleri de katıldı.

Umreye giden kardeşlerimize hayırlı yolculuklar diler, ziyaret ve ibadetlerini makbul ve feyizli olmasını temenni ederiz.