Mütevelli Heyetimiz Yenilendi

Vakfımız, iki yılda bir yapılan kurucular kurulu olağan toplantısını 05 Ekim 2010 günü gerçekleştirdi. Kurucu başkan Hasan Gümüş başkanlığında Balkan Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda bugüne kadar yapılan faaliyetler gözden geçirilerek yeni dönemde yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Mütevelli heyette de değişikliklerin yapıldığı toplantıda mütevelli heyet başkanlığına Av. Şükrü Çeşme seçildi. Büyük ölçüde yenilenen mütevelli heyet şu isimlerden oluştu:

Av. Şükrü Çeşme (Başkan), Fatih Ot (Başkan Yardımcısı), Nail Yılmaz (Sekreter), Şener Dayanç (Veznedar), Hasan Kırık (Muhasip), Orhan Yıldırım (Üye), Ertuğrul Halaşlı (Üye)

Yeni seçilen mütevelli heyet üyeleri, önceki dönem üyelere ve kurucular kuruluna teşekkür ederek vakıf senedine bağlı olarak vakfın gayeleri istikametinde çalışmaları daha da ileriye taşımaya gayret edeceklerini kaydetti.