Vakfimizda Iftar Buluşmasi

Vakfımızın her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği İftar organizasyonlarına bu yılda devam ediyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Vakfımız genel merkezinde bulunan yemekhanemizde hemen her gün iftar yemeği verilmekte olup,  gönüllülerimiz, hemşerilerimiz ve ihtiyaç sahiplerini aynı masa etrafında buluşturmaya devam ediyoruz.

13/09/2008 günü verilen iftar davetimize teşrif eden şehir dışındaki gönüllülerimiz ile bir araya geldik.

İstanbul, Kocaeli, Bolu ve Kırklareli nden gelen gönüllülerimiz ile buluştuğumuz iftar sonrası, Vakfımız Balkan Kültür Merkezi Mimar Murat YILMAZ Konferans salonunda yaptığımız toplantıda karşılıklı fikir alış verişinde bulunup, sohbet edip, özlem giderme fırsatını da bulduk.