Vakıflar Haftası Etkinlikleri

Cihan Köse tarafından vakfımız Mimar Murat YILMAZ Konferans Salonunda "Vakıflar Haftası" nedeniyle bir konferans verildi.

Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin ÖZER'e Edirne ve çevre illerdeki ecdadımızdan bizlere yadigar kalan ve yıkılmaya yüz tutmuş Camii, Köprü, Çeşme vs. gibi tarihi eserlerimizi tekrar ayağa kaldırma ve hizmete sunma yolunda yaptıkları restorasyon ve başarılı hizmetlerinden dolayı Vakfımız Mütevelli Heyeti Üyesi Fatih EREL tarafından şükran plaketi ve çiçeği takdim edildi.

Cihan Köse tarafından vakfımız Mimar Murat YILMAZ Konferans Salonunda “Vakıflar Haftası” nedeniyle bir konferans verildi.

Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin ÖZER’e Edirne ve çevre illerdeki ecdadımızdan bizlere yadigar kalan ve yıkılmaya yüz tutmuş Camii, Köprü, Çeşme vs. gibi tarihi eserlerimizi tekrar ayağa kaldırma ve hizmete sunma yolunda yaptıkları restorasyon ve başarılı hizmetlerinden dolayı Vakfımız Mütevelli Heyeti Üyesi Fatih EREL tarafından şükran plaketi ve çiçeği takdim edildi.

Ödül

Konferans