Vakfımızda Kurban Bayramlaşması

Kurban Bayramı münasebetiyle Bayramın üçüncü günü 10/12/2008 Çarşamba Saat:13.00’de Vakfımız Mütevelli Heyeti, gönüllülerimiz ve Edirneli hemşerilerimizin de katılımıyla Vakıfımızın merkez binasında Bayramlaşma merasimi yapıldı. Yapılan bayramlaşma merasimine müteakip, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Fatih EREL Bey'in yaptığı kısa bir selamlama konuşması ve karşılıklı iyi dilek ve dualarla bu heyecanlı günümüzü noktaladık. Daha nice hayırlı gün ve anlarda bir araya gelme temennisi ile.

Kurban Bayramı münasebetiyle Bayramın üçüncü günü 10/12/2008 Çarşamba Saat:13.00’de Vakfımız Mütevelli Heyeti, gönüllülerimiz ve Edirneli hemşerilerimizin de katılımıyla Vakıfımızın merkez binasında Bayramlaşma merasimi yapıldı. Yapılan bayramlaşma merasimine müteakip, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Fatih EREL Bey’in yaptığı kısa bir selamlama konuşması ve karşılıklı iyi dilek ve dualarla bu heyecanlı günümüzü noktaladık. Daha nice hayırlı gün ve anlarda bir araya gelme temennisi ile.