“Rengarenk Edirne” Resim Sergisi

Kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Gazeteci Ressam Nazmi Metin’in çalışmalarının sergilendiği “Rengarenk Edirne” isimli resim sergisi başladı. Balkan Kültür Merkezi’nde düzenlenen serginin açılış kokteyli Edirne Valisi Gökhan Sözer’in katılımıyla gerçekleştirildi. 17 Ekim 2011 günü saat 18.00 de gerçekleştirilen açılışa başta vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş olmak üzere, Ak Parti Edirne İl Başkanı Av. Müjdat Kahve, Vakfımız mütevelli heyet başkanı Av. Şükrü Çeşme, Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak ve bir grup sanatsever katıldı.

Serginin açılış kurdelasını Edirne Valisi Gökhan Sözer kesti. Sergiyi gezen Vali Sözer, Gazeteci Ressam Nazmi Metin’den sergi ve eserleri ile ilgili bilgi aldı. Vakıf başkanı Av. Şükrü Çeşme de, eğitim ve kültür ağırlıklı çalışmalar yapan Vakfımızın sanata ve sanatçıya da gereken önemi vermeye çalıştığını belirterek soğuk ve yağışlı ve havaya rağmen açılışa katılanlara teşekkür etti.

Sergide Edirneli bir ressam olan Nazmi Metin’in Edirne manzaralarından oluşan yaklaşık otuz adet eseri sergileniyor. Sergi 22 Ekim cumartesi gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

re

_ERC5522