Adalet Ve Kalkınma Partisi’nden Vakfımıza Ziyaret

29 Mart 2009 yerel seçimler yaklaşmaya devam ederken Siyasi Parti temsilcilerinin vakfımıza yaptıkları ziyaretler de devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa HATİPLER, Edirne İl Başkanı Koray UYMAZ ve beraberindeki heyet 07 Mart 2009 Cumartesi günü vakfımızı ziyaret ettiler.

Vakıf merkezimizde Kurucu Başkanımız Hasan GÜMÜŞ, Vakıf Başkanı Fatih EREL ve bazı vakıf yöneticilerinin de katıldığı görüşmede Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa HATİPLER ve beraberindeki heyet görüş alışverişinde bulunmuşlardır.