Bayramlaşma

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban bayramının üçüncü günü, Balkan Kültür Merkezi’nde bayramlaşma programı düzenlendi. 18 Kasım 2010 Perşembe günü gerçekleştirilen Bayramlaşma programına başta Vakfımız kurucu başkanı Hasan Gümüş olmak üzere, mütevelli heyeti üyeleri ile çok sayıda vakfımız mensubu, gönüllüsü ve misafirlerin katıldığı programda bayram sevinci hep birlikte yaşandı. Programa katılan herkesle tek tek bayramlaşan Hasan Gümüş, bayramların sevinç ve neşe günleri olduğunu belirterek Kurban Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlı olmasını dilediğini kaydetti.

Programda bu yıl ilk defa yurtdışında, Makedonya ve Bulgaristan’da gerçekleştirilen vekalet yoluyla kurban kesimi organizasyonu hakkında da bilgiler verildi. Hasan Gümüş kurban organizasyonunun başarı ile gerçekleştirildiğini belirterek Balkan ülkelerinde daha çok ve çeşitli hizmet faaliyetleri yapılması imkanı olduğunu, bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı.

Serhatlı Hanımlar Grubuna üye vakıf gönüllüleri de bayramın dördüncü günü Balkan Kültür Merkezinde bir araya gelerek bayramlaşma programı gerçekleştirdiler.