Güldeste Çocuk Yuvasi

Mimar Sinan Vakfı yardım ve desteklerinizle yeni bir hizmete daha başlıyor. Bünyesinde GÜLDESTE ÇOCUK YUVASI, Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Pansiyonu ve Kütüphanenin de bulunduğu kompleksin inşaatına başlanıyor. Şükrü Paşa Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi Edirne adresinde bulunan arsa üzerine  temel atmak için ilk kazma vuruldu hafriyat yapıldı.

2010 yılı içersinde kaba inşaatının bitmesi, 2011 yılı içersinde inşaatın tamamlanması düşünülmektedir. Temel atma  töreni programını  web sayfamızdan takip edebilirsiniz. Her türlü yardım ve destekleriniz en iyi şekilde değerlendirilecektir.

GÜLDESTE ÇOCUK YUVASI