Hasan Gümüş: “Inşallah Bir Imza Daha Atıyoruz.”

Vakfımızın devam etmekte olan çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Edirne Mimar Sinan Vakfı kurucu başkanı Hasan Gümüş, çalışmalarda katkısı olanlara ve vakıf gönüllülerimize teşekkür etti.

www.hasangumus.org internet sitesinde yayınlanan yazısında hizmetlerin genişlemesiyle birlikte mevcut hizmet binasının da yetersiz kaldığını belirten Hasan Gümüş;

Yeni dönemde yeni bir hizmet binasının yapımına başlanacağı müjdesini verdi. (Yazıyı okumak için www.hasangumus.org )