Mersin Anadolu Imam Hatip Lisesi Vakfimizi Ve Kermesimizi Ziyaret Etti

28 Nisan Çarşamba günü başlayan vakıf kermesimiz coşku içinde devam ediyor. Edirneli gönüllülerimiz dışında Edirne dışından da ziyaretçilerin olduğu kermesimiz yoğun ilgi görüyor.Ziyaret için 30 Nisan 2010 günü Edirne’ye gelen Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri de vakfımızda bir süre konakladılar. Kermesimizi de ziyaret eden  misafirlere vakfımız tarafından Balkan Kültür Merkezi bahçesinde kahvaltı ikram edildi. Grup yetkilileri ve öğrenciler gördükleri misafirperverlikten ötürü Edirne Mimar Sinan Vakfı’na teşekkür ettiler.

A dan Z ye çok çeşitli ürünlerin sergilendiği kermeste ziyaretçiler hem alış veriş yapıyor hem de vakıf çalışmalarına destek olarak hayır işleme imkanı buluyorlar.