Milliyetçi Hareket Partisi’nden Vakfımıza Ziyaret

Siyasi parti temsilcilerinin vakfımıza yaptıkları ziyaretler devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Muzaffer DOĞAN, Belediye Başkan Adayı Erkan DOĞAN ve beraberindeki heyet 28 Şubat 2009 Cumartesi günü vakfımızı ziyaret etti.

Vakıf merkezimizde Kurucu Başkanımız Hasan GÜMÜŞ, Vakıf Başkanı Fatih EREL ve bazı vakıf yöneticilerinin katıldığı görüşmede Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı  Muzaffer DOĞAN, Belediye Başkan Adayı Erkan DOĞAN ve beraberindeki heyet görüş alışverişinde bulunmuşlardır.