Rumeli Gençlik Grubu Hasan Gümüş Bey’le Söyleşide Buluştu

Rumeli Gençlik Grubu Üyeleri, Mimar Sinan Vakfı Kurucu Başkanı Hasan GÜMÜŞ Beyin’de katıldığı söyleşi de biraraya geldi. Programda günümüz gençlerinin ihtiyacları, problemleri ve sorumlulukları konuşuldu, ideal gençlik nasıl olmalı sorusuna cevaplar arandı. Popüler kültürün gençler üzerindeki etkisiyle yozlaşan idealler ve hedefler tartışıldı. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen program güncel olaylarla ilgili akla takılan soruların müzakere edilmesiyle devam edildi.